Ansættelsesudvalg for YL-repræsentanter

Formål
Er du YL-repræsentant i et ansættelsesudvalg til hoveduddannelsesforløb er det en god ide at tage på et regionalt kursus for YL-repræsentanter og suppleanter i ansættelsesudvalg. Her bliver du klædt på til varetagelse af rollen som YL ­-repræsentant.

Temaer
Som YL-repræsentant i et ansættelsesudvalg varetager du YL´s uddannelsespolitiske interesser, og der er derfor fokus på varetagelsen af den politiske repræsentation i ansættelsesudvalget.

Form og undervisningsprincipper
Oplæg og øvelser.

Forberedelse
Du kan med fordel forberede dig ved at tænke på nogle af de generelle spørgsmål og problemstillinger, som du måske er stødt på i din funktion som YL-repræsentant i et ansættelsesudvalg.

Målgruppe
YL-repræsentanter og suppleanter i et ansættelsesudvalg til hoveduddannelsesforløb. Deltagerne skal inviteres af Yngre Læger. Kontakt derfor nedenstående regionale sekretariatsmedarbejdere, hvis du er interesseret i at deltage i et kommende arrangement.

Kursusledelse og undervisning
Regionalt udpegede yngre læger.

Varighed
3 timer (typisk fra kl. 17.00-20.00).

Tilmelding og flere oplysninger
Dato for ansættelsesudvalg: 26. september kl. 16.30-19.00, Stockholmsgade 55, 2100 København Ø.

Kontakt Yngre Læger i regionen for få flere oplysninger.

Her får du en oversigt over de regionale sekretariatsmedarbejdere, der har med kurset for YL-repræsentanter i ansættelsesudvalg at gøre:

Region Syddanmark:
Annette Klarskov, aka@dadl.dk

Region Midtjylland og Region Nordjylland:
Connie Zäll, coz@dadl.dk

Region Hovedstaden og Region Sjælland:
Iben Ø. Sorgenfrey, iop@dadl.dk